Política de privacitat

Registre General de Protecció de Dades:

Eloi Montero, garantitza la seguretat i confidencialitat de les dades de caràcter personal facilitat pels seus socis i col.laboradors en conformitat amb l’establert a la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD) i amb la seva normativa de desenvolupament, el soci/col.laborador resta informat i ofereix el seu consentiment per la incorporació de les seves dades als fitxers automatitzats existents a Eloi Montero, i pel tractament automatitzat dels mateixos, incloent aquells els quals aquesta entitat té accés com a conseqüència de la seva navegació per aquesta pàgina web, per les finalitats d’enviament de comunicacions informatives, distribució d’informació i serveis, del manteniment de la seva relació contractual i de gestió amb Eloi Montero, per adequar les nostres ofertes a les seves característiques particulars.

Els destinataris d’aquestes dades seran els serveis i tècnics comercials de Eloi Montero.

 

Recollida de dades:

Les Dades Personals son tractades i incorporades en fitxer automatitzats, degudament inscrits en el Registre General de Protecció de Dades. La política de privacitat Eloi Montero, assegura, en tot moment, l’exercici dels drets d’accés, rectificació, cancel.lació, informació de valoracions i oposició, en els termes establerts en la legislació vigent.

 

Dret d’accés, oposició, rectificació i cancel.lació:

En conformitat amb l’establert a la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD) i amb la seva normativa de desenvolupament, Eloi Montero, garantitza l’adopció de les mesures necessàries per assegurar el tractament confidencial d’aquestes dades i us informa de la possibilitat d’exercitar, conforme a aquesta normativa, els drets d’accés, rectificació, cancel.lació i oposició, dirigint un escrit a Eloi Montero c/ Anselm Clavé, nº 2 3-6 (Edifici La Pista) - 08500 Vic (Barcelona) o un correu electrònic a info@eloimontero.com.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de Cookies.

Acceptar