Avís legal

Titular: Eloi Montero

NIF: 47790987T
Direcció: c/ Anselm Clavé, nº 2 3-6 (Edifici La Pista) - 08500 Vic (Barcelona)
Telèfon: 696 60 00 41
Contacte: info@eloimontero.com

Tots els drets reservats.

Eloi Montero, en compliment de la Llei 34/2002, de l’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, us informa que: La seva denominació social és Eloi Montero amb NIF 47790987T i el seu domicili social és al c/ Anselm Clavé, nº 2 3-6 (Edifici La Pista) - 08500 Vic (Barcelona)

Per comunicar-vos amb nosaltres, posem a la vostra disposició l’email de contacte: info@eloimontero.com

Informem que la web http://eloimontero.com té per objectiu facilitar al públic en general, el coneixement de les activitats que aquesta entitat realitza juntament amb els seus productes i serveis.

Eloi Montero, en compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD) i la seva normativa de desenvolupament, garantitza la seguretat i confidencialitat de les dades facilitades pels seus socis, subscriptors i col.laboradors.

Les seves dades personals seran usades per a la nostra relació i poder prestar els nostres serveis. Aquestes dades són necessàries per poder relacionar-nos amb vostè, el que ens permet l'ús de la seva informació dins de la legalitat. Així mateix, podran tenir coneixement de la seva informació aquelles entitats que necessitin tenir accés a la mateixa perquè puguem prestar els nostres serveis. Conservarem les seves dades durant la nostra relació i mentre ens obliguin les lleis aplicables. En qualsevol moment pot dirigir-se a nosaltres per saber quina informació tenim sobre vostè, si fos incorrecta i eliminar-la un cop finalitzada la nostra relació. També té dret a sol·licitar el traspàs de la seva informació a una altra entitat (portabilitat). Per sol·licitar algun d'aquests drets, haurà de realitzar una sol·licitud escrita a la nostra adreça, juntament amb una fotocòpia del seu DNI, a: C/ ANSELM CLAVE, 2 3-6. 08500 VIC (Barcelona). En el cas que entengui que els seus drets han estat desatesos, pot formular una reclamació a l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.agpd.es).

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de Cookies.

Acceptar